کد خبر 147189
۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۷
کلنگ‌زنی ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه در شهربابک

استاندار کرمان در سفر به شهرستان شهربابک به همراه وزیر صمت، صنایع مس را از افتخارات کشور دانست و اجرای این پروژه‌ها را در تداوم مسیر توسعه استان کرمان مهم ارزیابی کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، در سفر  وزیر صنعت، معدن و تجارت به شهرستان شهربابک که به درخواست دکتر زینی وند استاندار کرمان در جریان سفر غیرکاری علیرضا رزم‌حسینی به استان کرمان صورت گرفت، عملیات اجرایی کارخانه‌های فلوتاسیون سرباره و آهک خاتون آباد، فرآوری فاز 2 توسعه تغلیظ میدوک آغاز و طرح تغلیظ و تولید کنسانتره مس شرکت معدن جویان بابک به بهره‌برداری رسید.
علیرضا رزم‌حسینی وزیر صمت، علی زینی‌وند استاندار کرمان و هیات همراه بدو ورود به شهرستان شهربابک و استقبال رضاحسینی نماینده مردم شهربابک در مجلس و سرپرست فرمانداری، عملیات احداث دو کارخانه فلوتاسیون سرباره و آهک خاتون آباد در مجتمع مس شهربابک را کلنگ‌زنی کردند.
کارخانه فلوتاسیون سرباره به ازای ورودی روزانه ۱۴۰۰ تا ۲ هزار تن سرباره ۱.۵ درصد، تولید سالانه ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار تن کنسانتره مس با عیار ۲۶ درصد را دارد و ۱۱۰ نفر اشتغالزایی خواهد داشت.
کارخانه آهک خاتون‌آباد به ظرفیت 500 تن در مجاورت کارخانه مس خاتون‌اباد و با هدف تامین آهک مورد نیاز بخشی از کارخانجات فرآوری موجود و توسعه سرچشمه، میدوک، دره‌زار، دره‌آلو و چاه فیروزه است.
این پروژه قادر است روزانه 80 تن آهک هیدراته نیز تولید کند و از مزایای آن صرفه‌جویی در مصارف انرژی، هزینه، کیفیت بالای محصول است.
این کارخانه فاقد پساب صنعتی است و در سال 1402 به بهره‌برداری خواهد رسید.
وزیر صمت، استاندار کرمان، نمایندگان شهربابک، سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی و هیات همراه از مجموعه فرهنگی ورزشی در حال احداث مجتمع مس شهربابک بازدید کردند.
عباس قشمی مدیرعامل این باشگاه پیشرفت فیزیکی ورزشگاه را ۶۰ درصد اعلام کرد. در این بازدید تمثال سپهبد شهید قاسم سلیمانی به وزیر صمت و استاندار کرمان اهدا شد.
*
اجرای ۳۰ هزار میلیارد تومان پروژه جدید در رفسنجان و شهربابک
در ادامه سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار کرمان به شهرستان شهربابک عملیات اجرایی کارخانه فرآوری فاز 2 توسعه تغلیظ میدوک مجتمع مس شهربابک با 6 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری جهت تولید 150 هزار تن کنسانتره مس در سال آغاز شد.
به گفته اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران این طرح در زمان بهره‌برداری 300 نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی خواهد داشت.
همچنین توسعه و نوسازی ناوگان معدن مس میدوک با سرمایه‌گذاری 300 میلیارد تومان به منظور افزایش تولید و آماده‌سازی شرایط برای احداث کارخانجات فرآوری و اطمینان‌بخشی از سرمایه‌گذاری در بخش توسعه کارخانجات با 20 دستگاه کامیون معدنی 100 تن و پنج دستگاه بارگیری و دستگاه‌های راهسازی و معدنی جانبی صورت خواهد پذیرفت.
دکتر زینی‌وند استاندار کرمان در مراسم کلنگ‌زنی کارخانه فرآوری فاز ۲ توسعه تغلیظ میدوک مجتمع مس شهربابک عنوان کرد: در سفر امروز وزیر صمت به شهرستان‌های رفسنجان و شهربابک، ۳۰ هزار میلیارد تومان پروژه جدید توسط شرکت ملی صنایع مس ایران کلنگ‌زنی شد.
وی صنایع مس را از افتخارات کشور دانست و اجرای این پروژه‌ها را در تداوم مسیر توسعه استان کرمان مهم ارزیابی کرد.
بنا بر این گزارش، طرح تغلیظ و تولید کنسانتره مس شرکت معدن جویان بابک با حضور وزیر صمت و استاندار کرمان و نمایندگان مردم شهربابک، سیرجان و بردسیر در مجلس امروز 19 دی ماه به بهره برداری رسید.
این طرح به ظرفیت ۲۰ هزار تن کنسانتره در سال با عیار ۲۰ درصد و ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی اجرا شده است.
مهندس علیرضا رزم‌حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت در این مراسم با اشاره به 10 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در مس شهربابک با ظرفیت 500 نفر اشتغال عنوان کرد: فعالیت‌های این شرکت ملی مس در راستای توسعه منطقه و افزایش کاتد است که محصولی صادراتی و مورد نیاز مصرف داخل است.
وی ادامه داد: شرکت ملی صنایع مس ایران از شرکت‌های نامدار ایرانی فعال در بازار سرمایه، صادرات است و اخیرا هم درآمد ارزی بسیار خوبی برای تامین کالاها دارد.
دکتر علی زینی‌وند استاندار کرمان هم به اهمیت طرح‌های توسعه‌ای مس در اشتغال، تولید ثروت، تکمیل زنجیره تولید اشاره داشت.
وی به مطالبات تعدادی از اهالی روستاهای محدوده معادن مس و کارخانجات وابسته در شهربابک، خاتون آباد و میدوک و طرح درخواستهایشان پرداخت و تصریح کرد: به مدیرعامل شرکت مس و فرماندار تاکید کردیم که به مطالبات مردم توجه کنند.
استاندار کرمان تاکید کرد: مطالبات مردمی به کارگیری نیرو و پرداخت حق و حقوق آنها را در چارچوب قانون پیگیری می‌کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha